A napellenzők nagyszerű módja annak, hogy nyáron kényelmes kültéri teret hozzunk létre. Az elmúlt néhány évben a kitekerhető napellenzők egyre népszerűbbé váltak terasz árnyékolására és eső védelmére. Napellenző szövetek minőségétől függetlenül egy idő után elhalványulnak vagy kissé kopottnak tűnek rosszabb esetben elszakadnak. Szerencsére a szövet cseréje meglehetősen egyszerű. Elmagyarázzuk hogyan tudja kicserélni saját napellenző ponyva szövetét házilag.

Miért vásárolnánk új napernyőt, ha csak a vászon sérült vagy öreg? Sokkal költséghatékonyabb, ha csak a szövetet cseréljük ki!

Gyors, könnyű, megfizethető megoldás

Az szövet újra húzás vagy felújítás lehetővé teszi, hogy csak a sérült öreg szövetet cserélje ki, amely valóban felújítást igényel. Nem kell leszerelni az egész napernyő rendszert, hanem csak a lenti útmutató alapján kell kivenni a szövetet és az újat behelyezni. A gyakorlati előnyöket eltekintve a napernyő szövet csere ideális lehetőség arra, hogy felfrissítse teraszának hangulatát és új életet leheljen kültéri térébe. Az új napellenző szövet lehetőséget ad a helyiségek modernizálására és harmonizálására különböző mintákkal és színsémákkal.

Új napellenző szövet ára csak töredéke egy új napellenző rendszer árához képest.

TTF napellenző szövet teljesen vízálló és UV álló szövetből készült. Ez a folyamat, amely közvetlenül a szálakba integrálja az UV védelmet így javítja a színek ellenállást a napsugarakkal szemben. Mindezek révén tökéletes választást jelent azok számára, akik tartós, csúcsminőségű terméket keresnek szabadban történő rendszeres használathoz.

Kitekerhető napellenző ponyva javítása vagy cseréje házilag lépésről lépésre

Összeállítottunk egy univerzális útmutatót, amely lépésről lépésre végigvezeti önt a napellenző szövet cseréjének folyamatában. Megtanulja, hogyan lehet eltávolítani a régi szövetpanelt és telepíteni az ujjat.

Útmutató Napernyő szövet cseréjéhez Letöltés

Napernyő vászon csere 001

Videó segítség árnyékoló ponyva cseréhez

Itt egy kis plusz segítség mozgókép formátumban. Az alábbi Youtube videóban bemutatják a szövet cseréjét varrását és visszahelyezését is. Egy kis vizuális segítség,ha elakadtunk volna a folyamatban.

Videó tartalma:

A régi szövet eltávolítása – 1:15 perc.

Mérés – 4:22 perc.

A napernyő szövet vágása méretre – 6:17 perc.

Varráshüvelyek a rögzítése – 16:20 perc.

Új szövet újratelepítése a keretre – 20:42 perc.