Bőrvarró cérna 40-es és 60-as UV

900 Ft2 850 Ft /db

Bőrvarró cérna vastag anyagok varrásra lett kifejlesztve, hogy a nagy-teljesítményű varrógépeken is tökéltessen fusson a cérna szál.

Használjon nejlonszálat olyan varráshoz, amely megköveteli az erőt és a tartósságot. Erős, könnyen használható és kiváló választás szövetek, bőr, vastag vászon varrására. Nylobond cérnát forgalmazunk 2  vastagságban, a 60-as a vékonyabb és a 40-es a vastagabb szál.

UV álló cérna bátran ajánljuk kültérre.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Bőrvarró cérna vastag anyagok varrásra lett kifejlesztve, hogy a nagy-teljesítményű varrógépeken is tökéltessen fusson a cérna szál.

Használjon nejlonszálat olyan varráshoz, amely megköveteli az erőt és a tartósságot. Erős, könnyen használható és kiváló választás szövetek, bőr, vastag vászon varrására. Nylobond cérnát forgalmazunk 2  vastagságban. a 60-as a vékonyabb és a 40-es a vastagabb szál.

Nejlon cérna egy védőbevonattal rendelkezik a szálon, hogy ellenálljon a kopásnak, a tű súrlódásának és a hőnek, ha nagyobb sebességgel varrják. Ha vékonyabb cérnát keress nézzen körül cérna kategóriánkban.

A poliamid cérna összetételnek köszönhetően ami egyben a fényét is adja cérnának kiválóan ellenáll az UV sugárzásnak ezért UV álló cérnánkat bátran ajánljuk kültérre.

Bőrvarró cérna  nagyker áron !
Bőrvarró cérna vastagsága: 40-es  Vastag
                                                        60-as közép vastag

 

További információk

Cérna méret

1000m, 1750m, 3000m

Gyártó

Kellékkereskedelmi ÜH

Márka

Tokio Technical Fabric

Bőrvarró vastagság

40-es, 60-as

Színek

Fekete, Királykék, Fehér, Barna, Bordó, Fűzöld, Piros, Sötétszürke, Sötétzöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bőrvarró cérna 40-es és 60-as UV” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Cím

Go to Top