Ki szereti állandóan takarítani és fűteni a medencét? Az úszómedence tisztántartásának, és a szezon meghosszabbításának egyik nagyszerű módja a szolár medencetakarás.

Függetlenül attól, hogy föld alatti vagy más típusú medencéje van, a medence szolár takarót úgy tervezték, hogy természetes módon felmelegítse a medencéjét a napsugárzással, és kényelmes szinten tudja tartani a víz hőmérsékletét az év hűvösebb hónapjaiban.

Az úszómedence víz hőmérsékletének  melegítésé mellett a szolár takarók más előnyökkel is járnak a felhasználók számára. Amikor a vizet nem használjuk és a medencét lefedjük, így csökkentjük a karbantartási/tisztítási időt és a párolgásból eredő vízveszteséget.

Szolár takaró fóliánkkal bármilyen formájú és méretű medencéhez tud megfelelő medence takarót venni. Könnyű kezelhetősége és méretre vágása miatt pillanatok alatt kész van új takaró fóliája.

Az  fólia árfekvése is sokkal kedvezőbb, mintha elektromos árammal vagy is hőszivattyúval próbálnák a medence hőmérsékletét növelni vagy szinten tartani,

A szolár medencetakarók két alapvető célt szolgálnak: védik a medencét, és természetes módon növelik a víz hőmérsékletét. A medencetulajdonosok számára régóta nélkülözhetetlennek tartott medencetakarók megakadályozzák a szennyeződés (levelek) vízbe kerülését, minimalizálják a párolgást. A nap melegítő erejének hasznosításával a szolár medencetakarók azt a plusz előnyt kínálják, hogy a medence víz hőmérsékletét átlagosan 5-6-fokkal emelik egy fólia nélküli medencéhez képest.

Mindez azt jelenti, hogy a napelemes medencefedelek végső soron időt és pénzt takarítanak meg a medencetulajdonosoknak. A szolár medencetakarók pénzt takarítanak meg azáltal, hogy kiküszöbölik a medencefűtés használatához szükséges energiaköltségeket, megtartják a medence vizét, és csökkentik a párolgásból eredő vegyi veszteséget. A szolár medencetakarók időt takarítanak meg azáltal, hogy sokkal könnyebbé teszik a medence karbantartását.

Cím

Go to Top