Szolár takaró fólia vastag 400 mikron

5 100 Ft8 650 Ft /m

Az alább linken megtalálja használati útmutatónkat szolár fólia takaró felhelyezéséhez: SZOLÁR FÓLIA ÚTMUTATÓ

  • Hosszú élettartam (nem az olcsó silány minőségű vékony fólia!)
  • Könnyű kezelhetőség és jó hőtartás
  • UV stabilizált PE fólia

Először válassza ki a szolár takaró szélességét és utána megtudja adni a hosszúságot a +/- jelel. 

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

 Ez a termék nem összetévesztendő az olcsó egynyári vékonyabb fóliákkal!

 

 

szolar takaro tulajdonsagai es elonyei 1

Ki szereti állandóan takarítani és fűteni a medencét? Az úszómedence tisztántartásának, és a szezon meghosszabbításának egyik nagyszerű módja a szolár medencetakarás.

Függetlenül attól, hogy föld alatti vagy más típusú medencéje van, a medence szolár takarót úgy tervezték, hogy természetes módon felmelegítse a medencéjét a napsugárzással, és kényelmes szinten tudja tartani a víz hőmérsékletét az év hűvösebb hónapjaiban.

Az úszómedence víz hőmérsékletének  melegítésé mellett a szolár takarók más előnyökkel is járnak a felhasználók számára. Amikor a vizet nem használjuk és a medencét lefedjük, így csökkentjük a karbantartási/tisztítási időt és a párolgásból eredő vízveszteséget.

Szolár takaró fóliánkkal bármilyen formájú és méretű medencéhez tud megfelelő medence takarót venni. Könnyű kezelhetősége és méretre vágása miatt pillanatok alatt kész van új takaró fóliája.

Az  fólia árfekvése is sokkal kedvezőbb, mintha elektromos árammal vagy is hőszivattyúval próbálnák a medence hőmérsékletét növelni vagy szinten tartani,

A szolár medencetakarók két alapvető célt szolgálnak: védik a medencét, és természetes módon növelik a víz hőmérsékletét. A medencetulajdonosok számára régóta nélkülözhetetlennek tartott medencetakarók megakadályozzák a szennyeződés (levelek) vízbe kerülését, minimalizálják a párolgást. A nap melegítő erejének hasznosításával a szolár medencetakarók azt a plusz előnyt kínálják, hogy a medence víz hőmérsékletét átlagosan 5-6-fokkal emelik egy fólia nélküli medencéhez képest.

Mindez azt jelenti, hogy a napelemes medencefedelek végső soron időt és pénzt takarítanak meg a medencetulajdonosoknak. A szolár medencetakarók pénzt takarítanak meg azáltal, hogy kiküszöbölik a medencefűtés használatához szükséges energiaköltségeket, megtartják a medence vizét, és csökkentik a párolgásból eredő vegyi veszteséget. A szolár medencetakarók időt takarítanak meg azáltal, hogy sokkal könnyebbé teszik a medence karbantartását.

 

  1. Energia megtakarítás

Akár 75%-kal növeli a hővisszatartást. Szolár takaró segíti felmelegíteni i medencét a napsütés segítségével és bent tartja termelt hőt így nem kell hőszivattyút vagy egyéb eszközt használni a medence fűtésére.

 

  1. Csökkenti a párolgást

97% csökkenti az a víz elpárolgását.

 

  1. Növeli a medence átlag hőmérsékletét

A medence vize mindig kellemes meleg lesz. Körülbelül 5-6 fokkal növeli a medence hőmérsékletét, ha egész évben használja.

 

  1. Csökkenti a használni kívánt medence vegyszerek mennyiségét.

Természetesebb érzés a medencében és még pénztárca barát is. A minimális párolgásnak köszönhetően a vegyszer utánpótlás is csökken.

 

  1. Tisztán tartja medencét

A szolár takaró fedésnek köszönhetően a medence mindig tiszta marad. Használat előtt csak óvatosan leemeljük a takarót így időt és energiát spórolunk meg az állandó takarítás helyett.

 

A szövet élettartam sok tényezőtől függ de kíméletes vegyszerezés mellett több évig is kibírja.

További információk

Szolár takaró szélesség

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szolár takaró fólia vastag 400 mikron” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top