Napernyő vászon kültéri

3 750 Ft /m

(1 vásárlói értékelés)

Széllesség: 150cm   Vastagság: 280G/m2

Kifeszíthető  árnyékoló ponyva ami egyben kitekerhető napellenzőként is használhatunk teraszunkhoz vagy a kertbe. A napellenző ponyva 100%-ban vízálló és erős szövésének köszönhetően magas szakító szilárdsággal rendelkezik.

Útmutató napellenző ponyva cseréjéhez- Napernyő javítás házilag

vízálló UV védett

    • 400 Ft

Leírás

 

Mire használható kültéri napernyő vásznunk?

Kifeszíthető  árnyékoló ponyva ami egyben kitekerhető napellenzőként is használhatunk teraszunkhoz vagy a kertbe. A napellenző ponyva 100%-ban vízálló és erős szövése miatt magas szakító szilárdsággal rendelkezik. A robusztus kidolgozásnak köszönhetően viharálló terasz árnyékolónak is megfelel. A kültéri árnyékoló szövetünk UV álló anyagból készült ezért jobban ellenáll a nap káros sugarainak. Erkély ponyvaként is szolgálhat a nyári hónapokban ,mert a kifeszített állapotban a napellenző árnyékot képez a napfény elől. A nap mellet a por és a szél ami sok bosszúságot tud okozni ezért használhatjuk a napellenző ponyvát  vízlepergetős szélfogónak az erkélyre.

Vitorlás hajókra vagy motoroscsónakokra Bimin tető készíthető belőle mert felépítése kiváló hajóponyvaként szolgál. Véd a nap ellen vízálló és közben tapintása finom minőségét sugároz.

Anyag tulajdonságok:

Széllesség: 150cm

Vastagság: 280G/m2

Szövés: 500x500D PU

Színek: Barna G05, Zöld G03, Kék G04, Zöld-Fehér mintás G12, Kék-Sárga mintás G25

Napernyő vászon varrás.

Az nappelenő szövet varható háztartási vagy ipari varrógéppel. Fontos, hogy vastag polyester 20/2 (50-es) vagy poliamid cérnával (bőrvarró cérna) varjuk mert az anyag erősségéhez megfelelő cérna is kell. Szabni ollóval tudjuk. Erős tűzőgéppel is rögzíthetjük vagy ringlizéssel is kifeszíthető

Az termék erős felépítése miatt  felhasználható:

állványos napellenző

tokozott napellenző

kitekerhető napellenző

kézi tekerős napellenző

napvitorla

Terasz árnyékolás ötletetek.

Színkártya

További információk

Tömeg 0,9 kg
Árnyékoló ponyva színek

Napernyő vászon barna, Napernyő vászon kék fehér mintás, Napernyő vászon oceánkék, Napernyő vászon sárga kék mintás, Napernyő vászon sötét bézs, Napernyő vászon Szürke, Napernyő vászon szürke/sárga/fehér, Napernyő vászon zöld, Napernyő vászon zöld fehér mintás, Napernyő vászon zöld/fehér/sárga mintás

Napernyő vászon kültéri termékről 1 értékelés

  1. Lehoczky Ádám

    Erős vastag szövet!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Cím

Go to Top