Napvitorla alapanyag légáteresztő HDPE

6 039 Ft /m (3m széles)

Napvitorlák gyönyörűen kiegészítik teraszát, hátsó udvarát vagy egyéb kültéri területeket, miközben kiváló védelmet nyújtanak a nap és a káros UV sugárzás ellen. Az elegáns árnyékú vitorla tökéletes alternatívája a hagyományos pergolának vagy fedett tornácnak.Az innovatív szövet blokkolja a káros UV-sugarak 90% -át, mégis eléggé lélegző, hogy lehetővé tegye a légáramlást és megakadályozza a hő felgyülemlését.

Leírás

Napvitorlák gyönyörűen kiegészítik teraszát, hátsó udvarát vagy egyéb kültéri területeket, miközben kiváló védelmet nyújtanak a nap és a káros UV sugárzás ellen. Az elegáns árnyékoló vitorla tökéletes alternatívája a hagyományos pergolának vagy fedett tornácnak. Az innovatív szövet blokkolja a káros UV-sugarak 90% -át, mégis eléggé lélegző, hogy lehetővé tegye a légáramlást és megakadályozza a hő felgyülemlését. A szövetet úgy tervezték, hogy segítse az eső átjutását így az anyag minden időjárási környezetben helytáll legyen az viharos szél vagy eső. Könnyű anyag szerkezetük miatt egyszerű a telepítésük.

A hagyományos összecsukható karos napellenzőkkel ellentétben az árnyékvitorla szűkebb helyeken és nagy terek lefedéséhez is használható, anélkül, hogy komolyabb alátámasztás kellene hozzá építeni. Akár 90 négyzetméter is lefedhető vele.

5-6 fokkal is letudja hűteni a lefedett területet!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Napvitorla alapanyag légáteresztő HDPE” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top