Kesztyű patent 12,5-15mm

750 Ft3 050 Ft /50db

Könnyű és rugalmas zárás. Ha megtekintjük bármelyik kabátunkat dzsekinket több mint valószínű hogy kesztyű patentet találunk rajta. Elterjedése abból adódik, hogy tartós és könnyen zárható patent és a kinyitása sem túl nehéz.

Két mértben kapható 15mm és 12,5mm es fej mérettel. A patentok réz vagy vas alapanyagból készülnek.

A patent felrakáshoz tud vásárolni patent szerszámot és patentozó gépet.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Kesztyű patent előnyei

Könnyű és rugalmas zárás. Ha megtekintjük bármelyik kabátunkat dzsekinket több mint valószínű hogy kesztyű patentet találunk rajta. Elterjedése abból adódik, hogy tartós és könnyen zárható patent és a kinyitása sem nem túl nehéz. A patent sima egyenletes felületet képez a ruhán mert az egyik fele süllyesztet és így nem emelkedik ki túlságosan a ruhadarabon. Ez azért fontos mert  munkaruházatnál vagy kabátoknál komoly problémát tud okozni ha patent beakad munkavégzés közben. Ez a fajta ruhaipari patent kiválóan alkalmazható bármilyen felső ruházathoz.

A patentok felrakása több féle módszerrel lehetséges. Használható kézi szerszám vagy patentozó gép a felhelyezéshez. Mi a patentozó géppel való elhelyezését preferáljuk és ehhez tudunk gépet és szerszámot biztosítani. A fő ok,hogy patent hosszú távú működéshez fontos a precíziós felhelyezés ami csak a gép segítségével lehetséges.

Ha mégis kézi patentozót használna az alábbi útmutatót vegye figyelembe

A lyukak lyukasztása vagy a felső és az alsó részt jelölő rögzítő csapok rögzítése előtt mindig jelölje meg a bepattanók vagy a fűzőlyukak helyzetét és ellenőrizze, hogy azok egymáshoz igazodnak-e. Javasoljuk, hogy használjon jelölő filcet.
Csak szilárd felületen próbálja a patentet felhelyezni. Nem lehet puha rugalmas talajon felütni, mert ez akadályozhatja a fül beiktatásához vagy a hatékony bepattanáshoz szükséges energiát.
A kalapács fejét tartsa tökéletesen síkban, különben a szögben történő kalapálás miatt a pattanások egyenetlenül záródnak. Kalapácsoljon egyenletesen és lassan, és hallgassa meg, ahogy a hang elmélyül, amikor a pattanás bezárul.
Mindig tegyen egy réteg közbenső vagy könnyű szövetet a kalapács és az anyag közé, mivel ez csökkenti a patent felszínének esetleges károsodását.

 

 

További információk

Patent méret

12,5mm, 15mm

Fémkellék szín

Antik patent, Arany, Nikkel patent

Alapanyag

Réz, Vas

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kesztyű patent 12,5-15mm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top