WPC járólap összeppatintható 30x30cm

1 190 Ft1 290 Ft /db

Új beérkezés Június közepe és vége! Előrendelést felveszünk kellekker@kellekker.hu 

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

S0f55ae538ba24445b268e410ac9d4f7db

WPC terasz burkolataink kiváló minőségűek, ellenállnak az UV-sugárzásnak, az időjárásnak és a penésznek. Ezek a rendkívül strapabíró kültéri padlólapok hosszan tartó védelmet nyújtanak teraszpadlójának, miközben természetes és otthonos megjelenést biztosít

Könnyen összeszerelhetők a klick rendszernek köszönhetően. A WPC padló lapok egymásba kapcsolhatók egy pillanat alatt.

A WPC teraszlapok fa-műanyag kompozitból készülnek, amely természetes, mégis modern térré varázsolja teraszát anélkül, hogy aggódna az UV-sugarak, az időjárás vagy a penész káros hatásai miatt. Az alsó rács biztosítja a vízelvezetést, hogy megvédje a teraszt a nedvességtől.

  • Úgy néz ki, mint a természetes fa
  • Nagy sűrűségének köszönhetően tartós és szilárd
  • Magas fokú UV- és színstabilitás
  • Egyszerűen szakember nélkül összeszerelhető
  • Nincs festés, nincs ragasztó, alacsony karbantartási költség (fa esetében éves lakozás)
  • 100%-ban újrahasznosított anyagok

 

Tartósság
A WPC padlóburkolat műanyag burkolatának köszönhetően az anyag jobb tartósságot mutat az alternatívákhoz képest. Ezt a fajta teraszt úgy tervezték, hogy tartós legyen, és anyaga, keveréke és felülete ellenállóvá teszi számos olyan tényezővel szemben, amelyek általában csökkentik a faburkolatok élettartamát.

Alacsony karbantartás
A WPC deszkázattal soha nem kell aggódnia a csiszolás, festés vagy festés miatt. Az időnkénti szappanos víztisztítás elég ahhoz, hogy a teraszt évtizedeken át karbantartsa. A WPC deszkázat ellenáll a fakulásnak, foltosodásnak, karcolásnak és penészedésnek
Fenntartható/Környezetbarát
Környezetbarát anyagokból készül. Ez a kompozit anyag tartósnak készült, és számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint a fa teraszok környezeti hatás nélkül. Újrahasznosított erőforrásokból készült termékekből áll.

Költséghatékony
A WPC kompozit teraszburkolat kezdetben költségesebb lehet, de ez a termék évről évre továbbra is nagyszerűen néz ki, és gyakorlatilag nincs karbantartási költsége. Amint már említettük, a kompozit burkolatok kevesebb karbantartást igényelnek, mint a hagyományos faburkolatok.

Könnyű összeszerelés
A lerakás az összepattinthatós rendszernek köszönhetően nemcsak szerszámok nélkül, hanem rendkívül egyszerűen és gyorsan is történik.

További információk

Tömeg N/A
WPC padló szinek

Teak, Barna, Szürke, Barna erezetes, Teak erezetes, Szürke erezetes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WPC járólap összeppatintható 30x30cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top