Madeira csipke 25mm

1 950 Ft /14m

Madeira csipke 25mm széles

14m hosszú egységbenMadeira csipke népszerű rövidáru kellék, amelyet női szoknyákban, blúzokban, ruhákban, terítőkön használnak. Bármilyen stílusú szoknyával vagy blúzzal gyönyörű ruhadarabokat varhatunk. Emellett sokoldalú szövet, amely az otthon bármely területén is használható. A választott csipke típusa az ízlésétől és az elérni kívánt megjelenéstől függ.
Madeira csipke nagyszerű tulajdonsága, hogy sokféle mintában kapható. Ha valami formális ruhadarabhoz kell, választhat egyszínű és elegáns darabot. Ha valami hétköznapibbat szeretne, akkor választhat fiatalosabb mintát. A széles választéknak köszönhetően könnyedén kiválaszthatja a stílusának és ízlésének megfelelő csipkét.
Csipke szövet sokféleképpen felhasználható gyönyörű, egyedi lakberendezési tárgyak készítéséhez, amelyek inspirációt jelentenek a helyiségben, ahol használják őket.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Madeira csipke népszerű rövidáru kellék, amelyet női szoknyákban, blúzokban, ruhákban, terítőkön használnak. Bármilyen stílusú szoknyával vagy blúzzal gyönyörű ruhadarabokat varhatunk. Emellett sokoldalú szövet, amely az otthon bármely területén is használható. A választott csipke típusa az ízlésétől és az elérni kívánt megjelenéstől függ.

További információk

Madeira csipke minta

1001, 1015, 1035

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Madeira csipke 25mm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top