Kárpitszeg

193 Ft /25db

Fém kárpit díszszeg.

  • Méretek 18mm x 8,8 mm (fej)
  • Szín: antik koptatott
  • Recés jobb fogást bizotsít

Technikák

kárpitozás, bútorok díszítése

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Fém kárpit díszszeg.

  • Méretek 18mm x 8,8 mm (fej)
  • Szín: antik koptatott
  • Recés jobb fogást bizotsít

 

A kárpitszegnek két célja van: Párna vagy szövet rögzítése a bútorhoz vagy széhez és közben dekoratív megjelenést biztosítson. Beltéri használatra készült, tehát nem rozsdamentes. Ha meg kell tisztítania, csak annyit kell tennie, hogy óvatosan dörzsölje le őket száraz, puha ruhával. Ne használjon polírozó krémeket, mivel ezek eltávolíthatják az antikolást. A kárpitos rögzítőcsavarok élesek, ezért mindenképpen vegye figyelembe a biztonsági óvintézkedéseket, amikor velük dolgozik.

Hogyan kell használni a kárpitszeget?

Díszszeg cseréles széken

Az étkezőszék kárpitozásához vegye le az ülést a szék vázáról, és mérje meg az ülést elölről hátra és oldalról oldalra. Helyezzen egy kis jelölést a szék eleje középpontjába és a hátsó rész középpontjába. Mérje meg egy darabot az anyagból, amelyet a szék lefedésére használ fel, néhány centiméter hozzáadásával mindkét oldalhoz. Jelölje meg az anyag elejét a hátoldalán, és vágjon be egy kis bevágást az elülső él közepén és a hátsó él közepén, így amikor az anyagot a székre helyezi, akkor tökéletesen a közepén ül. Távolítsa el a régi anyagot a szék üléséről, és helyezze a szék ülésére az új anyagot. Húzza az anyagot az ülés hátuljára, és az anyag elülső és hátulján lévő bevágásokat ragassza fel az elülső és hátsó jelölésekkel. a szék ülésén.

Kalapácsolja a kárpitszegeket a szék ülésének elülső és hátsó része mentén. Amikor sarok jön, vágja le a felesleges anyagot, mivel azt akarja, hogy az anyag egyenletes legyen, és ne rakódjon össze.

További információk

Díszszeg szin

Antik, Antik koptatott, Ezüst, Arany, Fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kárpitszeg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top