Cipzár kocsi RT10

40 Ft50 Ft /db

Rt10 cipzár kocsink tökéletesen működnek Rt10 folyóméteres cipzárunkkal vagy ha csak javítani szeretné táskáját vagy ruháját akkor ezzel a cipzár húzóval pótolhatja az eltört darabot.

  • Cipzár kocsi tulajdonságai
  • Méret: RT10/No7
  • Alapanyag: Fém
  • Típus: Automata és laza kocsi

Leírás

spirál cipzár kocsiRt10 cipzár kocsink tökéletesen működnek Rt10 folyóméteres cipzárunkkal vagy ha csak javítani szeretné táskáját vagy ruháját akkor ezzel a cipzár húzóval pótolhatja az eltört darabot.

Milyen cipzár kocsi méretek vannak?

A cipzár csúszkájának hátulján lévő számot leggyakrabban a cipzár szelvényméretéhez kötik. A mérőméret a fogak méretére utal, mivel minél nagyobb a szám, annál nagyobb a fogak mérete. Vannak No3, No5, No8 méretű cipzárak és azokhoz a megfelelő húzóka kell mindig. A Magyar RT10-es méret a nemzetközi No7 méretnek felel meg.

Milyen fajta cipzár kocsit válasszak?

A 2 fő típus az automata és laza cipzár húzó. Az automatikus zárolású csúszkák kioldódnak, ha közvetlenül leereszti őket. Ha oldalról húzza őket, akkor nem fognak mozogni. Az automatikus zárolású csúszkák általában a kabátokon és a nadrágokon, valamint más ruhadarabokon találhatók. A nem reteszelő laza húzókák bármilyen irányból mozgathatók. Leggyakrabban táskákban és sátrakba varrják be.

Hogyan javítsuk cipzárat házilag?

Ha egy cipzár kocsi eltörik, vagy egyszerűen elhasználódik, akkor nem kell a teljes cipzárt lecserélni. Csak cserélje ki a cipzár csúszkáját és az ütközőt, amely megakadályozza, hogy a húzoka leessen. Vegye le a végzárót húzza fel az új cipzár kocsit és utána rakjon rá egy új végzárót és már is működik a cipzár újra.

Honnan tudom, hogy milyen méretű cipzáram van?

A cipzár méretének meghatározásához mérje meg a cipzárfogak szélességét (A lehető legpontosabb milliméterig). Az értéknek körülbelül egyezni kell a cipzár kocsi méretével.Minimális eltérés lehet.

 

 

Cipzár kocsi tulajdonságai

Méret: RT10/No7

Alapanyag: Fém

Típus: Automata és laza kocsi

 

További információk

Tömeg 0.04 kg
Cipzár kocsi típus

Laza cipzár kocsi, Automata cipzár kocsi, Fregoli/Dupla cipzár kocsi

Színek

Antik, Nikkel, Fekete, Bézs, Királykék, Fehér, Barna, Fűzöld, Khakizöld, Lila, Piros, Sötétkék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cipzár kocsi RT10” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top