Cipzár kocsi RT0

39 Ft44 Ft /db

Rto cipzár kocsink tökéletesen működnek Rt0 folyóméteres cipzárunkkal vagy ha csak javítani szeretné táskáját vagy ruháját akkor ezzel a cipzár húzóval pótolhatja az eltört darabot.

  • Cipzár kocsi tulajdonságai
  • Méret: RT0/No3
  • Alapanyag: Fém
  • Típus: laza kocsi
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

spirál cipzár kocsi RT10 cipzár kocsink tökéletesen működnek RT0 folyóméteres cipzárunkkal vagy ha csak javítani szeretné táskáját vagy ruháját akkor ezzel a cipzár húzóval pótolhatja az eltört darabot.

A kocsi ágyneműhöz is jó mert nem szúr vagy zavar a terméken.

Milyen cipzár kocsi méretek vannak?

A cipzár csúszkájának hátulján lévő számot leggyakrabban a cipzár szelvényméretéhez kötik. A mérőméret a fogak méretére utal, mivel minél nagyobb a szám, annál nagyobb a fogak mérete. Vannak No3, No5, No8 méretű cipzárak és azokhoz a megfelelő húzóka kell mindig. A Magyar RT0 méret a nemzetközi No3 méretnek felel meg.

Milyen fajta cipzár kocsit válasszak?

A 2 fő típus az automata és laza cipzár húzó. Az automatikus zárolású csúszkák kioldódnak, ha közvetlenül leereszti őket. Ha oldalról húzza őket, akkor nem fognak mozogni. Az automatikus zárolású csúszkák általában a kabátokon és a nadrágokon, valamint más ruhadarabokon találhatók. A nem reteszelő laza húzókák bármilyen irányból mozgathatók. Leggyakrabban táskákban és sátrakba varrják be.

Hogyan javítsuk cipzárat házilag?

Ha egy cipzár kocsi eltörik, vagy egyszerűen elhasználódik, akkor nem kell a teljes cipzárt lecserélni. Csak cserélje ki a cipzár csúszkáját és az ütközőt, amely megakadályozza, hogy a húzoka leessen. Vegye le a végzárót húzza fel az új cipzár kocsit és utána rakjon rá egy új végzárót és már is működik a cipzár újra.

Honnan tudom, hogy milyen méretű cipzáram van?

A cipzár méretének meghatározásához mérje meg a cipzárfogak szélességét (A lehető legpontosabb milliméterig). Az értéknek körülbelül egyezni kell a cipzár kocsi méretével.Minimális eltérés lehet.

 

Cipzár kocsi tulajdonságai

Méret: RT0/No3

Alapanyag: Fém

Típus: Laza kocsi

További információk

Tömeg 0,03 kg
Színek

Nikkel, Fekete, Fehér, Khakizöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cipzár kocsi RT0” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top