Rengeteg megoldás van kerítés építésére és mindegyiknek meg van az előnye és hátránya. Ezek közül a táblás kerítés rendszerek kimagasló pozitív tulajdonságait szeretném bemutatni, amely messze túlszárnyalja előnyökben a többi kerítés típust. Nem véletlenül terjedt el használata a mindennapokban. 8 legfontosabb előnyét szeretném részletesen bemutatni:

Merev tartás

A kerítés 3D hajlítás technológiának köszönhetően könnyű szerkezete mellé rendkívül merev tartás párosul. Ez a szilárdság lehetővé teszi magas és hosszú kerítések kialakítását anélkül, hogy a kerítés veszíteni erejéből vagy túl nehézzé válna. Minél több hajlítás van a kerítésen annál stabilabbá válik a kerítés. 3 db hajlítás már komoly merevséget biztosít. Az alábbi linken megtekinthető milyen eljárással készülnek a kerítések.

Esztétikus modern megjelenés

Manapság már nem csak ipari területek vagy közterületeknél találkozzunk táblás kerítés rendszerekkel. Most már elterjedt megoldás bármilyen modern ház térelválasztójaként. Emellett régi kerítések lecserélésénél is sokszor választják a 3D kerítés elemeket mert gyorsan és könnyen kitudják cserélni régi kerítésüket. Nem kell heteket várni,hogy védve legyen a terület szinte pár nap alatt lekeríthető a kert vagy telephely.

Ár-érték arány

Ha a fenti érvek még nem győzték meg a táblás kerítés rendszer  mellet akkor a rendszer gazdaságossága mindenképp az egyik legfontosabb előnyök közé fog tartozni. A kerítés rendszer töredék áron beszerezhető és felfelhőzhető mint más kerítésrendszerek. Nem kell hozzá különösebb szakértelem így megspóroljuk az időt és a pénzt a kivitelező keresésében, de maga kerítés elem ára is sokkal alacsonyabb mint egy betonelemből vagy fából készült válaszfal. Ennél talán még fontosabb,hogy a kerítés „egyszerűsége ami a könnyű összeszerelésen kívül azt az előnyt is tartalmazza hogy nem tud tönkremenni,elfagyni,elrohadni. Bármilyen rongálás esetén pedig csak az adott elemet kell kicserélni bonyolultabb bontás és javítás helyett.

Tartósság

A cikk elején már beszéltünk a különleges 3D technikai eljárásról ami a táblás kerítés merevségét adja. A másik fontos tényező a kerítés időtállóságát adó galvanizálás és színterezési eljárás. A hosszú élettartam mindenki számára fontos és ebbej elengedhetetlen elem a rozsda mentes felület. Ennek elérése céljából a kerítés a hegesztés után horganyozzák és nem előtte! Ezután a 4mm-es horganyzott kész kerítést alapozzák le további korrózió védelemmel. Amikor ez is meg van jöhet a színterezés amivel megkapja a kerítés az utolsó védelmi réteget és egyben a színét is.

Mindegyik 3D kerítés egyforma?

Fontos különbséget tenni a piacon található táblás kerítések között,mert sokszor az alacsony ár különböző minőségbeli megkötéskét eredményez. A kerítések két fő eljárással tudnak készülni. Az egyik módszer a galvanizálás és utána színterezés vagy a galvanizálás és után a PVC be való mártás. A probléma a második módszerrel ahol a kereskedő alacsonyabb árat tud kérni a kerítésért mert a terméknél használt huzal vastagsága vékonyabb és PVC bevonattal van úgy mond kipótolva vastagság. Ez hosszú távon okoz problémát mert egy 4mm vastag színterezett huzal nem veszít minőségéből de a 3mm vastag huzallal készül PVC be mártott 4mm es kerítés viszont igen. Pár év távlatában a kerítés veszít vastagságából és tartósságából.

Gyors telepítés

Miden táblás kerítés ugyan azokból az elemekből épül fel. A kerítés összerakáshoz oszlopokra kerítés elemre és rögzítőkre van szükségünk. Persze kelleni fog még egy pár kellék,de annak fajtája attól függ hogyan szeretnénk a földhöz rögzíteni a kerítésoszlopakt. Talán a legnehezebb része a telepítésnek az oszlopok rögzítése ha ezzel megvagyunk egy imbuszkulcs segítségével rövid idő alatt feltudjuk helyezni  a táblákat is. Tehát egy egész térelválasztót szinte egy nap alatt eltudunk készíteni ha ügyesek vagyunk töredék áron.

Mobilitás

Sokszor akadunk abba problémába,hogy ahol elszeretnénk helyezni a kerítést nehezen megközelíthető vagy olyan helyen van ahova költséges és időigényes lenne egy bonyolultabb kerítés elhelyezése. A táblás kerítés rendszer ilyen esetekben is rendkívül barátságos alternatíva. Könnyen szállítható és a még a legeldugottabb helyre is felszerelhető kevés energia ráfordításával.

Kompatibilitás

Régi kerítésünktől lehet nem is kel teljes mértékben megválni. A kerítés elemek kompatibilisek lehetnek a meglévő oszlopokkal. Ebben az esetben csak az új 3D táblákat kell felhelyezni a bilincsekkel és már meg is vagyunk. Emellett a kerítés elemeket könnyen tudjuk méretre is szabni egy drótvágóval, ha az oszlopok nem pont a megfelelő helyen vannak.

Összefoglalva

Mik a 3D táblás kerítés fő előnyei?

3 fő pontot emelnék ki, ami rendkívül vonzóvá teszi a 3D táblás kerítésrendszereket: Hosszú élettartam, Kimagasló ár-érték arány, Gyors felhelyezés.

Táblás kerítés érdeklené vagy kérdése van keressen minket

Elérhetőség

Táblás kerítéselem méretek 4mm-es huzal

Táblaméret (magasság x szélesség) (mm) Merevítések száma Szín Eljárás
2030×2500 3db Antracitszürke (RAL7016) Galvanizált+Színterezett
2030×2500 3db Zöld (RAL6005) Galvanizált+Színterezett
1730×2500 3db  Zöld (RAL6005) Galvanizált+Színterezett

Kerítésoszlop méretek 40x60x1,5

Magasság (mm) Szükséges bilincsek száma (db) Szín Típus Eljárás
2100 4 Antracitszürke (RAL7016) Oszlop dűbelezhető  talpal Galvanizált+Színterezett
2400 4 Antracitszürke (RAL7016) Egyenes oszlop Galvanizált+Színterezett
1800 4 Zöld (RAL6005) Oszlop dűbelezhető  talpal Galvanizált+Színterezett
2100 4 Zöld (RAL6005) Egyenes oszlop Galvanizált+Színterezett
2100 4 Zöld (RAL6005) Oszlop dűbelezhető  talpal Galvanizált+Színterezett
2400 4 Zöld (RAL6005)  Egyenes oszlop Galvanizált+Színterezett
Vegye fel velünk a kapcsolatot kérjen személyre szabott árajánlatot

Ha felkeltettük érdeklődését kerítés rendszereinkkel kapcsolatban megrendelheti webáruházunkban is!